top of page

Despre noi

Genesis Mob este un brand modern care creează de la zero și pune în vânzare produse de top de pe piața din România, dar și din străinătate: mobilă dormitor, mobilă copii, dormitoare, , mobilă bucătărie, mobilier living, mese și scaune, măsuțe de cafea.

 Suntem pasionați de confort și de calitatea produsului final. De aceea produsul, pe care îl vei primi, întotdeauna va fi un produs lucrat cu atenție, confortabil pentru garanția confortului tău, așa cum meriți după o zi plină!

Colegii noștri sunt întotdeauna pregătiți, pentru a vă ajuta, să alegeți produsele, care vi se potrivesc cel mai bine!

De la bun început ne-am propus, să aducem un plus de confort și de frumusețe în spațiile pe care doriți să le amenajați. Fiecare client mulțumit reprezintă pentru noi un nou motiv de satisfacție.

Una dintre valorile noastre este respectul față de clienți, ceea ce justifică eforturile constante, pentru a onora încrederea pe care o investiți în noi. Punem foarte mare preț pe calitate, de aceea ne selectăm cu mare atenție materia primă cu care lucrăm.

Dăm dovadă de flexibilitate în ce privește abordarea proiectelor. Întrucât dorim ca fiecare client, să fie mulțumit de ceea ce realizăm, creăm piesele de mobilier în mod personalizat, după preferințele dumneavoastră, după bugetul pe care îl alocați proiectului, în funcție de spațiul pus la dispoziție.

Credem în inovație și dorim să oferim clienților noștri produse moderne și diferite, atât ca design, cât și ca standard de calitate a materialelor. Avem încredere în dezvoltarea companiei, suntem perseverenți și creăm produse pentru cei pretențioși.

sufra%20design_edited.jpg
Despre noi: The Story
bottom of page